A tots ens agrada tenir les dents blanques. No obstant això, el consum de cafè, te, vi negre, tabac i aliments amb un alt contingut en colorant les enfosqueixen. Som conscients del paper que exerceix l’estètica a la boca. Per això, t’oferim diferents tècniques d’emblanquiment d’acord amb les teves necessitats i preferències.

L’emblanquiment dental amb Philips Zoom

El sistema d’emblanquiment professional Philips Zoom és el procediment d’emblanquiment dental que ha triomfat als Estats Units i que ara pots gaudir a la nostra Clínica Dental a Tarragona.

Philips Zoom és la tècnica d’emblanquiment dental més avançada científicament en l’actualitat. És segur, eficaç i ràpid. Aquest sistema està científicament provat per blanquejar una mitjana de 8 tons en una sola sessió de 45 minuts.

Philips Zoom Tarragona

Com funciona Philips Zoom?

El procediment és molt senzill. Després de protegir llavis i genives, apliquem el gel blanquejador Zoom a base d’un de 25% peròxid d’hidrogen sobre la superfície de les teves dents. Llavors apliquem la llum blanquejadora Zoom que activa el gel i fa que penetri en la superfície de les dents. La llum i el gel Zoom actuen conjuntament per dissoldre possibles taques i aclarir la decoloració una mitjana de 8 tons.

Durant el procediment a la nostra clínica, els pacients poden veure la televisió, llegir una revista o escoltar música còmodament. Passats els 45 minuts que dura la sessió, podràs gaudir d’uns resultats immediats.

Recomanem efectuar una neteja dental abans de començar la sessió d’emblanquiment.

Quant de temps duren els resultats?

Amb la cura i higiene adequada, els resultats poden romandre durant anys. Recomanem utilitzar seda dental, raspallar diverses vegades al dia i realitzar un manteniment ocasional amb el gel blanquejador NiteWhite ACP, que et podrem facilitar a la nostra clínica. Seguint aquestes instruccions, les dents sempre es mantindran més blancs que abans del tractament.

Si vols més informació sobre el nostre tractament Philips Zoom, pots visitar la pàgina oficial zoomwhitening.com.

Emblanquiment a casa

Si prefereixes realitzar tu mateix l’emblanquiment dental des de casa, podem posar a la teva disposició el procediment d’emblanquiment ambulatori. Aquest tractament es basa en unes fundes dentals o fèrules personalitzades que hauràs de col·locar a les dents i portar-les durant diverses hores al dia durant 2 setmanes. Aquestes fèrules contenen un gel blanquejador amb un 25% de peròxid d’hidrogen que aclarirà el to de les teves dents sense danyar el teu esmalt. L’emblanquiment ambulatori és un procediment còmode, segur i eficaç.

Emblanquiment dental combinat

També pots optar per un tractament que combina l’emblanquiment a la clínica amb el de casa, la tècnica que t’assegura els resultats més efectius.

1a fase: Emblanquiment a la clínica: Realitzem una sessió inicial mitjançant la tècnica basada en gel de peròxid d’hidrogen activat mitjançant la llum Zoom blanquejadora. Aquesta sessió no dura més d’una hora i es realitza a la clínica, on podràs romandre còmodament durant el tractament llegint una revista o escoltant música. Aquest sistema no danya l’esmalt ni afecta l’estructura de les teves dents.

2a fase: Emblanquiment a casa: El tractament el completa el propi pacient a casa, mitjançant unes fundes dentals o fèrules que haurà de col·locar a les dents 2 hores al dia, durant 2 setmanes, tot i que el temps podrà variar segons el cas. Aquesta fase sempre va acompanyada de la supervisió i control periòdic dels nostres professionals, amb l’objectiu d’assegurar uns resultats brillants.

Philips Zoom - Clínica Dental Guiu de Tarragona

Durant el procés de blanquejament no és aconsellable el consum de substàncies amb colorants o amb un alt grau de pigmentació, com cafè, te o tabac, entre d’altres. La raó d’aquesta recomanació és que, durant el tractament, les dents són més susceptibles a captar pigments externs i això podria implicar que no s’aconsegueixen els resultats esperats.

Lumineers: Caretes dentals

Lumineers és el mètode indolor per lluir un bonic somriure. Consisteix en col·locar unes fines carilles de porcellana a sobre de les teves dents per tal de millorar el seu color, forma o posició. Aquest sistema és mínimament invasiu, és a dir, no és necessari tallar la dent. A més, el procediment és molt ràpid i simple, en només dues sessions podràs gaudir d’un somriure perfecte.

Com serà el procediment?

El tractament de caretes dentals sense tallar la dent consta de dues parts:

Selecció de la forma i color: A la teva primera visita es prendran mides de les teves dents per tal de fabricar caretes a mida. També podràs triar el color amb el teu odontòleg, que t’aconsellarà perquè el resultat quedi el més natural possible.

Comprovació i col·locació: Un cop estan llestes les teves caretes Lumineers, es revisen i s’adhereixen a sobre de les teves dents gràcies a un pegament especial, sense dolor ni punxades.

Visita la nostra Clínica Dental per qualsevol dubte o pregunta’ns aquí. Revisarem l’estat de les teves dents i et recomanarem el tractament que millor s’adapta a tu, sense cap mena de compromís. La teva primera visita és gratis!