sedacion consciente en tarragona

La sedació conscient és una combinació de components sedants -que ajuden a relaxar el pacient- i anestèsics per bloquejar el dolor a la zona afectada. D’aquesta manera, el pacient entra en un estat conscient de comoditat i benestar, el que li permet tolerar el tractament i mantenir la comunicació en tot moment amb el seu dentista.

Per a qui està indicada?

La indicació de sedació conscient sempre estarà a la discreció i la supervisió dels nostres especialistes en anestesiologia. En general es recomana en aquests tres casos:

La sedació conscient està indicat per a aquells que sentin ansietat o por al tractament dental. Entenem això i no volem arribar a ser una mala experiència. El primer per a nosaltres és que se senti còmode i segur durant el tractament.

Quan portem a terme diversos tractaments simples a un pacient (empastaments, neteja professional, endodòncies …), podem unir en una sola sessió gràcies a la sedació conscient. Això evita que el pacient a acudir a la clínica diverses vegades. En el cas de les intervencions amb cirurgia i implants la sedació conscient és absolutament necessària.

Quins beneficis em dóna la sedació conscient?

Crea una atmosfera de calma i relaxació
Elimina el dolor i males experiències
Augmenta la sensació de seguretat dels pacients
Redueix al mínim les molèsties postoperatòries
Permet la comunicació amb el metge

Hi ha algun risc?

Comptem amb un anestesiòleg qualificat per realizar sedació conscient amb seguretat. Si el pacient col·labora i segueix les instruccions del metge hauria d’haver cap problema. El nostre especialista supervisarà i tenir cura del pacient durant la cirurgia.

Abans i després del procediment:

El pacient ha de seguir una sèrie d’instruccions abans i després de la cirurgia per evitar qualsevol complicació.

Abans del tractament, el pacient ha d’anar a la clínica en dejú. Després de la intervenció, es recomana que el pacient sigui acompanyat per un conegut o familiar i no conduir durant 24 hores després de l’operació. El pacient també ha d’esperar unes 3 hores després de la cirurgia per consumir líquids i entre 6 i 8 hores abans de començar a menjar.