Revisió i diagnóstic

Primera visita i diagnòstic sense cost

Millor prevenir que curar. A la Clínica Dental Guiu de Tarragona t’oferim la teva primera visita i diagnòstic sense cost. T’informem de l’estat de les teves genives, detectem possibles càries o altres malalties bucals i t’oferim un diagnòstic personalitzat. En cas de possibles problemes, t’aconsellem les millors solucions que més s’adapten a tu.

Sol·licita la teva primera revisió sense cost. 

2implantes

Implants Dentals

Si has perdut una o més dents, els implants dentals poden ser la millor solució per a la teva salut bucal. A la Clínica Dental Guiu de Tarragona comptem amb experts en implantologia dental que utilitzen materials d’alta qualitat perquè els implants durin el màxim temps possible, assegurant així el teu benestar i comoditat. La nostra cirurgia innovadora mínimament invasiva permet una recuperació més ràpida, sense dolor ni inflamació. Els nostres especialistes t’assessoraran i et proporcionaran tota la informació que necessitis per a la teva major tranquil·litat.

periodoncia-especialidades

Periodòncia

La periodòncia és l’especialitat que tracta les malalties que afecten les genives, com la gingivitis o la periodontitis. La causa d’aquestes malalties són l’acumulació de placa bacteriana i tosca al coll de les dents. La gingivitis apareix a la línia de la geniva i n’hi ha prou amb una neteja dental professional i una correcta higiene bucal per eliminar-la. Però, si no es prevé, la gingivitis pot convertir-se en periodontitis, malaltia que podria danyar l’arrel de la dent. A la Clínica Dental Guiu de Tarragona som especialistes en periodòncia i apliquem les tècniques més avançades per al teu benestar.

endodoncia

Endodòncia

L’endodòncia tracta les patologies que afecten als teixits interns de la dent, com una infecció del nervi, amb l’objectiu de salvar i mantenir la dent. Algunes de les causes són la càries avançada o un cop i trencament de la dent, i els seus símptomes, la hipersensibilitat al fred o calor o dolor quan s’exerceix pressió, encara que de vegades no apareixen símptomes i només es detecta després de la revisió dental. La utilització d’instruments d’alta precisió i tècniques avançades ens permeten realitzar tractaments òptims i causar el mínim de molèsties possibles durant i després de la intervenció.

ortodoncia-especialidades

Ortodòncia

L’ortodòncia s’encarrega d’estudiar, prevenir i corregir la posició i forma de les dents i maxil·lars, generalment per tal de millorar la funcionalitat de la boca però també amb finalitats estètiques. Com a experts en ortodòncia, realitzem diferents tractaments en nens, adolescents i adults segons el seu problema i gravetat, ja sigui mitjançant ortodòncia fixa, removible o invisible (Invisalign®). Visita la Clínica Dental Guiu de Tarragona i et farem un diagnòstic segons les teves necessitats, t’explicarem els avantatges de tots els nostres sistemes i t’aconsellarem quina és la millor solució per a la teva boca.

2cirugia

Cirugia Oral i Maxil·lofacial

La cirurgia maxil·lofacial és l’especialitat que tracta les intervencions de la cavitat bucal, la cara i el coll. Per oferir-te el millor dels tractaments, utilitzem la tecnologia més avançada i comptem amb un dels millors professionals del país en aquesta àrea, el doctor Javier Rodríguez Fernández. Ens prenem molt seriosament el benestar dels nostres pacients. Sigui quin sigui el teu problema i grau de complexitat, pots estar segur que a la Clínica Dental Guiu de Tarragona estàs en les millors mans.

odontologiageneral

Odontologia general

L’odontologia general es basa en estudiar, prevenir i tractar les malalties típiques de la nostra boca, com els trencaments de les dents, la càries o la inflamació de les genives, entre d’altres. Els nostres odontòlegs tenen una gran experiència en aquest camp i només utilitzen materials de primera qualitat, respectant al màxim la teva boca. Visita’ns i et farem una primera revisió i diagnòstic sense cost. Ens adaptem als teus horaris i disponibilitat.

Odontologia infantil

Odontopediatria

A la Clínica Dental Guiu som especialistes en odontologia infantil, no només a nivell de coneixements tècnics sinó també a nivell psicològic: Connectem amb els nens i ens guanyem la seva confiança, generant una experiència positiva. A més, dediquem especial atenció a formar i orientar pares i mares. Si tens qualsevol dubte, pots preguntar-nos cualsevol dubte que tinguis aquí sense compromís. Una bona prevenció és la base d’una bona salut bucodental.

Estètica Dental

Estètica Dental

A la Clínica Dental Guiu de Tarragona dissenyem somriures. Estudiem la teva boca i t’aconsellem de manera individualitzada els tractaments més adequats a les teves necessitats: Blanquejament dental, ortodòncia, màscares de compòsit, caretes i corones de ceràmica, rehabilitació amb implants… Els nostres tractaments d’alta qualitat, tecnologia puntera i el nostre tracte personalitzat faran que et sentis com a casa. Estiguis còmode amb la teva boca i no amaguis més el teu somriure!

Enblanquiment dental

Emblanquiment Dental

Si tens taques a les teves dents, es tornen grogues o simplement vols unes dents més blanques i brillants, la Clínica Dental Guiu de Tarragona és el teu centre. Comptem amb una tècnica revolucionària, l’emblanquiment amb Philips Zoom, una làmpada LED i un 25% en peròxid d’hidrogen, que blanqueja la superfície de la dent sense que la seva estructura es vegi modificada. També comptem amb altres sistemes com el làser, les fundes dentals i altres tècniques no invasives, ràpides i indolores.  Pots estar segur que notaràs la diferència.

2limpiezadental

Neteja dental professional

Encara que ens raspallem les dents diàriament, moltes vegades resulta inevitable l’acumulació de placa bacteriana i tosca. Per això, molts professionals recomanen la neteja dental professional de manera periòdica. I nosaltres no podem estar més d’acord. La neteja dental prevé malalties periodontals, com la gingivitis o la periodontitis i ens permet eliminar taques a les dents causades, per exemple, pel tabac o el cafè. No esperis més, vine a la Clínica Dental Guiu de Tarragona i fes-te una neteja dental professional.