Agustín Guiu - Clínica Dental Guiu de TarragonaAmb més de 40 anys d’experiència en salut bucodental, a la Clínica Dental Guiu creiem que el primer ets tu. Per això ens seguim renovant dia a dia, per oferir-te un servei de qualitat, sense dolor ni tècniques agressives i aconseguir, així, uns resultats òptims.

La Clínica Dental Guiu de Tarragona va iniciar la seva activitat el 1973, de mans del Dr. Agustí Guiu Anés, especialitzat en odontologia general, ortodòncia i odontologia conservadora. La professionalitat i predisposició a la feina ben feta van ser i segueixen sent, els fonaments de la clínica.

A poc a poc, la Clínica Dental Guiu es va anar consolidant com una clínica experta en salut bucodental, amb clients contents i satisfets. Així, ens vam adonar que el nostre tracte personal i proper era la clau del nostre èxit.

El 2004, la Clínica Dental Guiu decideix renovar-se i amplia la plantilla amb un equip de professionals altament qualificats i especialistes en periodòncia, en pròtesis i implants, sedació conscient i en cirurgia maxil·lofacial. Aquest procés de renovació també inclou al Dr. Lucas A. Guiu Navarro com a nou director de la clínica, un expert en salut bucodental amb visió de futur i idees fresques. Coneix el nostre equip d’especialistes.

A partir d’aquesta nova etapa, la Clínica Dental Guiu dóna un altre pas endavant amb l’actualització de les seves instal·lacions. Incorporem sales totalment adaptades a la comoditat i confort dels nostres pacients. Coneix les nostres instal·lacions aquí.

També incorporem nous sistemes instrumentals i tecnologia avançada, com la digitalització d’alguns processos, les radiografies en 3D i nous sistemes informàtics que ens ajuden a donar un millor servei al pacient.

A dia d’avui, a la Clínica Dental Guiu de Tarragona seguim adaptant-nos a les noves necessitats dels nostres pacients oferint un servei integral i personalitzat. Ens actualitzem constantment amb les tècniques més avançades, mètodes no invasius i professionals de reconegut prestigi perquè et vagis de la nostra clínica amb el millor dels teus somriures. Visita’ns!