La Clínica Dental Guiu és un dels centres dentals de referència en cirurgia oral i maxil·lofacial de la província de Tarragona. Molts dels nostres pacients han confiat, confien i segueixen confiant en nosaltres com la seva clínica dental professional i de confiança a Tarragona.

Tots els nostres professionals compten amb una alta formació i experiència, especialment en cirurgia maxil·lofacial, ja que comptem amb el Doctor Javier Rodríguez Fernández, cirurgià maxil·lofacial altament qualificat i de reconegut prestigi en la província de Tarragona. El Doctor Javier Rodríguez Fernández té més de 12 anys d’experiència en cirurgia oral i tractaments orals i maxil·lofacials, tant en el camp de la salut com en estètica. Coneix més sobre el nostre equip.

A la Clínica Dental Guiu de Tarragona pots estar segur d’estar en bones mans. La nostra professionalitat i tracte personalitzat, les nostres tècniques avançades i, sobretot, la satisfacció de tots els nostres clients ens avalen.

Què és la cirurgia oral?

La cirurgia oral és l’especialitat que tracta les patologies que afecten les peces dentals, els ossos maxil·lars i els teixits tous de la cavitat oral i que requereixen una intervenció quirúrgica. Les intervencions més comunes en cirurgia oral són els implants i pròtesis dentals, l’extracció dels queixals del seny i altres peces dentàries o la resecció del fre de la llengua o del llavi.

En ocasions, els queixals del seny, quan no tenen prou espai, poden empènyer la resta de dents i provocar malposicions, infeccions i dolor accentuat. En aquests casos, la millor opció és extreure-les. No obstant això, si els queixals del seny no donessin cap problema no és necessària la seva extracció i nosaltres no ho recomanem, ja que som partidaris dels tractaments mínimament invasius, un filosofia que respecta el màxim possible la dentadura i teixits naturals del pacient.

Què és la cirurgia maxil·lofacial?

La cirurgia maxil·lofacial és una especialitat mèdico-quirúrgica que s’ocupa de tots els processos patològics que afecten el cap i el coll, així com al territori craniofacial. Els problemes més comuns tractats són els traumatismes facials, tumors de cara i coll, patologies de les glàndules salivals, ATM, apnea del son severa, malformacions genètiques i cirurgia ortognástica i estètica.

Existeix algun risc?

Les probabilitats de patir alguna complicació es redueixen dràsticament quan es prenen totes les mesures de seguretat i previsions possibles. A la Clínica Dental Guiu de Tarragona comptem amb professionals altament qualificats i amb una dilatada experiència per garantir els millors resultats amb la màxima seguretat. A més, disposem dels avenços tecnològics més innovadors, materials de primera qualitat i espais expressament preparats i adaptats per a aquest tipus d’operacions.

Com serà el procés? Cirugía oral y maxilofacial - Clínica Dental Guiu de Tarragona

ABANS:

El primer pas és estudiar i valorar el teu cas . T’explicarem detalladament tu diagnòstic i t’aconsellem sobre les solucions que millor s’adapten a tu dissenyant un pla de tractament personalitzat.

DURANT:

Per a nosaltres el teu benestar i tranquil·litat són el primer. A més de treballar de manera molt acurada i respectant al màxim la teva boca, utilitzem la sedació dental conscient. Amb això, ens assegurem que no pateixis cap molèstia durant la intervenció, a més de romandre còmodament relaxat.

En tot moment rebràs un tracte proper i atent per part dels nostres especialistes. La seva alta qualificació i professionalitat, les nostres tècniques mínimament invasives i materials de primera qualitat asseguraran uns resultats òptims.

DESPRÉS:

Després del tractament, podràs romandre el temps que necessitis a la nostra sala especial de rehabilitació. Allà despertaràs tranquil·lament en cas que hagis quedat adormit i podràs reincorporar-te quan vulguis. Les noves tècniques en cirurgia permeten que el pacient es recuperi ràpidament després de la intervenció i que pugui reprendre la seva activitat diària amb normalitat.

Quin preu té?

Els preus varien segons el grau de la intervenció i el cas del pacient. El que sí podem assegurar és que t’oferirem un pressupost just d’acord amb la qualitat del tractament. Demana la teva primera visita gratuïta i dissenyarem un pla de tractament i pressupost personalitzat sensen compromís.