Club dental Guiu

Cuidem de tu i de la teva família

Clínica Dental Guiu t’ofereix el Club Dental Guiu, un club ple d’avantatges i descomptes exclusius per a tu i els teus.

Aquestes són els avantatges de formar part del nostre Club Dental Guiu:

Visites sense cost: Tens alguna molèstia? Dubtes sobre la teva salut bucodental? Pots visitar-nos sempre que vulguis, estarem encantats de rebre’t.
Radiografies sense cost: Diagnosticarem l’estat de les teves dents i genives amb la realització de radiografies sense cap cost per a tu.
La teva primera hora de pàrquing sense cost:  Quan tinguis visita a la nostra Clínica et tornem l’import de la teva primera hora de pàrquing a la Rambla Nova. Ja no tindràs excuses per no venir al dentista…
Descompte per als teus fills: Si tens menys de 35 anys, els tus fila tindran un 10% de descompte en qualsevol tractament dental.
Sortejos i concursos mensuals: Si formes part del Club, podràs beneficiar-te dels postres sortejos i regals mensuals. Una sorpresa així sempre ve de gust, i més encara si és per millorar la teva salut bucodental.
Promocions exclusives: Cada mes llancem promocions i descomptes exclusius, com neteges dentals, emblanquiments, empastaments dentals, etc. Només pels membres del Club Dental Guiu.
I molt més!

Demana la teva targeta per només 120€ anuals (o 250€ incloent, a més, un blanquejament dental).

Si vols saber més sobre el Club Dental Guiu pots contactar-nos a través d’aquest formulari, trucar-nos al 977 21 30 50 o pots demanar informació a la Clínica. T’explicarem tots els detalls sense cap compromís.