Sistema Invisalign®

El tractament d’ortodòncia invisible ha suposat tota una revolució en l’odontologia estètica. Invisalign® és un mètode adequat per l’alineació de les dents sense la necessitat de portar els tradicionals brackets. Al seu lloc, es col·loquen unes fèrules alineadores transparents que s’aniran canviant cada 15 dies aproximadament i aniran corregint poc a poc la posició de les dents.

Quins avantatges té?

Aquest tractament és igual d’efectiu que els tradicionals brackets i permet una ortodòncia molt més discreta. Ningú notarà que el portes, ja que és transparent i exactament amb la mateixa forma que les teves dents.

Ortodoncia invisible tarragonaEl tractament d’ortodòncia invisible també resulta molt més còmode pel pacient, en comparació als brackets. El fet que siguin removibles, fa que es puguin treure i posar fàcilment, com per exemple, a l’hora de menjar. Amb Invisalign® també s’eviten les rascades i ferides pròpies dels brackets.

El puc portar?

El tractament d’ortodòncia invisible és apte per la gran majoria de les persones. Tot i així, és necessari que un especialista analitzi el teu cas prèviament per determinar si el sistema Invisalign® és adequat per a tu. Els nostres especialistes estaran encantats de resoldre tots els teus dubtes: La teva primera visita és gratis.

Quant costa?

El tractament Invisalign® no dista molt del que pot costar una ortodòncia amb brackets. Normalment el preu oscil·la entre els 1.900€ i els 5.500€, depenent del grau de complexitat, el temps i el nombre de fèrules necessàries. Visita’ns per saber l’import exacte segons el tipus de tractament que necessitis.

Consulta més informació en invisalign.es.

Els brackets dentals

Els brackets dentals són una solució d’ortodòncia molt eficaç per corregir la posició de les dents i la mandíbula. Aquest sistema és apte per a tots els casos, fins i tot per als més complexos. Un dels seus principals avantatges en comparació al sistema Invisalign® és el preu.

L’ortodòncia amb brackets ha evolucionat molt durant els darrers anys. Gràcies a les darreres innovacions en ortodòncia, s’ha millorat la comoditat i l’estètica dels aparells. A la Clínica Dental Guiu utilitzem els sistemes més avantguardistes per tal que el tractament sigui el més lleuger possible per a tu.

A la Clínica Dental Guiu podràs tractar amb professionals en ortodòncia que t’aconsellaran sobre el millor sistema d’acord a les teves necessitats. La teva primera visita és gratis.