Clínica Dental Guiu sala d'espera

La Clínica Dental Guiu està situada al centre de la ciutat de Tarragona, al peu del Monument dels Castellers de la Rambla Nova. La nostra ubicació et permet arribar còmodament a peu (si ets de Tarragona), en transport públic (l’estació d’autobusos es troba a 5 minuts de la nostra clínica) o en vehicle privat (amb la targeta Cub Dental Guiu, disposes de pàrquing gratuït a la Rambla Nova).

El nostre primer objectiu és el teu benestar. Per això, disposem d’espais totalment adaptats a la teva comoditat i tranquil·litat, un entorn agradable i de màxim confort perquè et sentis com a casa. Volem que t’oblidis que ets al dentista.

Clínica Dental Guiu de Tarragona - salaEl nostre espai especial de sedació respon perfectament a aquesta filosofia. Abans de res, volem que estiguis tranquil, amb la màxima seguretat que el tractament anirá bé. La sedació conscient permet relaxar el pacient alhora que elimina qualsevol molèstia durant la intervenció i permet una recuperació ràpida.

Clínica Dental Guiu de TarragonaTotes les nostres sales estan equipades amb sistemes i materials d’alta qualitat, així com de la tecnologia més avançada, com les proves digitals de diagnòstic, raigs X i nous mètodes d’instrumentació. Tot això, juntament amb la nostra plantilla de professionals especialistes altament qualificats i de reconegut prestigi, ens permet assegurar els millors resultats en salut bucodental.

Clínica Dental Guiu de Tarragona